جراحی لثه

ساخت وبلاگ

جراحی لثه چیست؟

 

هرگاه که بافت لثه (همان بافت نرم) عفونت کند و یا دچار آلودگی شود و یکی از بیماری های لثه اتفاق بیافتد، ناگزیر باید جراحی لثه انجام شود. که این جراحی ممکن است همراه با پیوند لثه باشد و یا با لیزر و بدون پیوند و بازسازی انجام شود.به عبارت دیگر زمانی نیاز به جراحی لثه است که افراد به دلیل بیماری لثه دچار مشکلات زیادی شده اند، که با کورتاژ لثه و یا جرم گیری درمان قابل انجام نباشد، در این مواقع دندانپزشک اقدام به جراحی لثه می‌کند.جراحی کوچک کردن پاکت اطراف دندان: پاکت به فرو رفتگی بین دندان و لثه گفته می شود. در التهاب یا عفونت لثه این شیار عمیق تر شده و فضای مناسبی برای میکروب ها فراهم می کند. در این عمل جراحی لثه، جراح لثه را برش می زند و به بالا تا می زند تا باکتری ها و آلودگی های زیر آن را تمیز کند. سپس بافت لثه به دور دندان بخیه می شود تا دوباره رشد کرده و دندان را احاطه کند.

جراحی بازسازی لثه: در این جراحی لثه، برشی در لثه ایجاد می شود و بافت برش خورده کنار زده می شود تا باکتری ها و آلودگی ها برداشته شوند. سپس پیوند استخوان، غشا یا پروتئین های تحریک کننده تولید بافت (و یا ترکیبی از هر سه) در این محل جایگذاری می شود تا بافت لثه را به بازسازی ترغیب کند.جراحی افزایش طول تاج دندان: در این عمل جراحی لثه، بافتی که بیش از حد رشد کرده و روی دندان ها را پوشانده و باعث شده است لبخند لثه ای داشته باشید، برداشته می شود. به این ترتیب لثه کوتاه تر شده و دندان ها بلندتر دیده می شوند. این درمان جراحی لثه، برای زیبایی لبخند انجام می شود.

فروشگاه اینترنتی...
ما را در سایت فروشگاه اینترنتی دنبال می کنید

برچسب : جراحی لثه,جراحی لثه چیست,جراحی لثه با لیزر,جراحی لثه برای روکش,جراحی لثه درد دارد,جراحی لثه تحلیل رفته,جراحی لثه برای کامپوزیت,جراحی لثه برای ایمپلنت,درمان التهاب لثه,درمان عفونت لثه, نویسنده : آوا بهاری بازدید : 154 تاريخ : پنجشنبه 5 اسفند 1400 ساعت: 0:26