فروشگاه اینترنتی

ساخت وبلاگ

علت جدا شدن لثه از دندان

 

شایع ترین دلیل جدا شدن لثه از دندان، مسواک زدن نادرست است. به عبارت دقیق تر تمیز کردن نادرست و اشتباه دندان ها منجر به اصطکاک بیش از حد سطح دندان ها و لثه ها شده و در دراز مدت احتمال دارد باعث جدا شدن لثه از دندان شود. استفاده نادرست از مسواک های برقی برای دندان ها بد و خطرناک است.به این ترتیب با مراقبت های ناصحیح، مینای دندان و لثه به مرور زمان آسیب می بینند. اغلب، لثه های آن دندان هایی که بیشتر به سمت بیرون متمایلند، به عنوان مثال دندان های نیش تحت تأثیر قرار می گیرند.یکی دیگر از مواردی که نیاز به روش افزایش لثه دارد ایمپلنت دندان است. در ناحیه ای که دندان جدید باید قرار بگیرد، در بیشتر موارد همراه با ایمپلنت دندان، باید عمل افزایش لثه انجام شود، در غیر این صورت اتصال بین تاج دندان و لثه دشوار است.به التهاب لثه در رشته دندانپزشکی؛ بیماری پریودنتال گفته می شود. یعنی کل مجموعه بافت های اطراف دندان در التهاب لثه دندان درگیر می شوند.

التهاب لثه ممکن است یک یا دو لثه را تحت تأثیر قرار دهد، اما اغلب این عفونت در تمامی دندان ها پخش می شود. این بیماری معمولاً با قرمزی، خارش و کمی درد در ناحیه لثه ها شروع می شود، اما به تدریج ممکن است این ناراحتی و مشکلات ظاهری به مرور زمان بارزتر شود.بیماری پریودنتیت دارای سه درجه مختلف است که با توجه به بافت های آسیب دیده لثه و نواحی تخریب شده، از یکدیگر متمایز می شوند. کسانی که دچار پریودنتیت حاد شده اند و برای درمان آن اقدام نکرده اند، این بیماری به حالت مزمن تبدیل شده که به نوبه خود می تواند به یک بیماری جدی تر نیز منجر شود.بیماری پریودنتال به طور عمیق بر روی بافت های دندان و لثه تأثیر می گذارد و باعث آسیب دیدگی آنها می شود. حجم بافت های لثه کاهش می یابد و بسته به میزان از دست رفتن استخوان، درجه آسیب شناسی خفیف، متوسط یا شدید تعیین می شود که دوره پیشرفته و شدید بیماری منجر به از دست دادن دندان ها می شود.
 

فروشگاه اینترنتی...
ما را در سایت فروشگاه اینترنتی دنبال می کنید

برچسب : جدا شدن لثه از دندان,جدا شدن لثه از دندان در بارداری,دلیل جدا شدن لثه از دندان,جدا شدن گوشت لثه از دندان,دلایل جدا شدن لثه از دندان,جدا شدن لثه دندان عقل,درمان خانگی جدا شدن لثه از دندان,علت جدا شدن گوشت لثه از دندان,درمان جدا شدن لثه از دندان,التهاب لثه, نویسنده : آوا بهاری بازدید : 541 تاريخ : يکشنبه 18 ارديبهشت 1401 ساعت: 23:46

فیکسچر دندان چیست؟

 

فیکسچر قطعه ای بسیار مهمی و ضروری در ایمپلنت دندان است که هنگام فرایند کاشت دندان مورد استفاده قرار می گیرد. فیکسچر به عنوان ریشه دندان در استخوان فک قرار می گیرد که باعث استحکام بیشتر ایمپلنت در دهان می شود.اهمیت فیکسچر این است که بجای ریشه دندان از دست رفته شما قرار می گیرد و اگر در موقعیت صحیح خود قرار بگیرد از دندان جایگزین پشتیبانی می کند. ایمپلنت دندان از دو فلز تیتانیوم یا زیرکونیوم ساخته می شود. یک ایمپلنت از سه قسمت تشکیل میشود: پایه ایمپلنت که به عنوان جایگزینی برای ریشه دندان در استخوان فک قرار می گیرد، تاج دندان که بعد از چند وقت روی فیکسچر قرار می گیرد. بعد از این که فیکسچر در استخوان فک قرار گرفت، بافت اطراف لثه بخیه می شود، که پس از مدتی بهبود می یابد و در محل خود محکم می شود.زمان انجام عمل کاشت دندان و تعداد ویزیت های مورد نیاز به هر فرد و شرایط دندان و لثه وی بستگی دارد، به ویژه اینکه دندان کاشت شده و بافت اطراف آن با چه سرعتی بهبود می یابد و آیا بیمار به پیوند استخوان نیاز دارد یا خیر. در صورت عدم نیاز به پیوند استخوان، کل مراحل (از مشاوره تا آخرین ویزیت برای قرار دادن تاج دائمی) به طور متوسط 4 ماه طول بکشد.

برنامه درمان: برای تعیین بهترین برنامه درمانی برای نیازهای فردی بیمار، جراح دهان و دندان بعد از بررسی وضعیت دهان و دندان و عکس برداری از ناحیه ای که ایمپلنت دندان قرار است در آنجا قرار بگیرد، سلامت دندان ها را ارزیابی کرده و تشخیص می دهد که آیا کاشت دندان نیاز به کشیدن دندان، پیوند استخوان یا مراحل درمانی دیگر دارد یا خیر. در طی ویزیت اولیه، دندانپزشک همچنین ممکن است معاینات اضافی را توصیه کند و یا برای بررسی توده استخوان درخواست سی تی اسکن کند.پیوند استخوان (در صورت نیاز): اگر استخوان طبیعی فک برای کاشت دندان کافی نباشد، ممکن است بیمار به پیوند استخوان نیاز داشته باشد. بعد از پیوند استخوان از مواد طبیعی یا مصنوعی آن استفاده می شود تا ایمپلنت پایدار و ایمن بماند. بسته به میزان توده استخوانی اضافی، می توان پیوند استخوان را همزمان با جراحی کاشت دندان یا در یک جلسه جداگانه انجام داد.

فروشگاه اینترنتی...
ما را در سایت فروشگاه اینترنتی دنبال می کنید

برچسب : فیکسچر دندان,فیکسچر دندان چیست,فیکسچردندانپزشکی چیست,فیکسچر ایمپلنت دندان,فیکسچر در دندانپزشکی,انواع فیکسچر ایمپلنت,فیکسچر چیست,ایمپلنت دندان,کاشت دندان,کاشت دندان دائمی, نویسنده : آوا بهاری بازدید : 229 تاريخ : شنبه 17 ارديبهشت 1401 ساعت: 23:45

ارتودنسی ثابت چیست؟

 

در درمان های ارتودنسی ثابت، به طور ماهانه دندان ها در حدود یک میلی متر جابجا می شوند و این روند درمان مشهود و قابل مشاهده با چشم نخواهد بود، در برخی موارد دندان بیمار بر اساس نوع ناهنجاری ها کشیده می شود. روش درمان در این نوع بیماران به این صورت است که در همان جلسات اول نیز حرکت دندان ها به خوبی در دهان بیمار قابل مشاهده است.بعد از انجام ارتودنسی بیمار باید یک بار در ماه به دندانپزشک خود مراجعه کند. در هر جلسه پس از تنظیم مجدد بریس ها و سیم ها، بیمار ممکن است دردی اندکی را احساس کند که با گذشت زمان در هفته اول کاهش می یابد. گاهی اوقات در فاصله جلسات معاینه، ممکن است سیم ها از انتهای بریس ها به دلیل حرکت دندان ها خارج شوند، که منجر به احساس ناراحتی و درد در بیمار می شود بهتر است در این شرایط بیمار به معاینه اضطراری و به دندانپزشک مراجعه کند که شاید دندانپزشک انتهای سیم را کوتاه کند.هدف از درمان دندان با ارتودنسی ثابت حرکت دادن دندانها در موقعیت صحیح خود، از بین بردن ازدحام دندانها و بهبود کار و عملکرد با دندانها در فکهای بالا و پایین است. در عمل درمان دندان با ارتودنسی ثابت، براکت ها به دندان ها تثبیت می شوند و یک سیم از داخل براکت ها عبور می کند که با یک نوار الاستیک بسیار نازک بین براکت ها ثابت می شود. رنگ بندی ارتودنسی ها از سفید تا رنگ های مختلف وجود دارد.

این نوارهای بین براکت ها هر جلسه تعویض می شوند اما ممکن است سیم ها هر جلسه عوض نشوند و بریس ها تا پایان دوره درمان در دهان باقی بمانند.در برخی موارد، بیمار بر اساس نوع و شدت ناهنجاری دندان ها و از همه مهم تر سن بیمار، بعد از بررسی دهان و دندان دندانپزشک به این نتیجه برسد که بیمار نیاز به کشیدن دندان دارد که ممکن است هر نوع دندان، چه در فک بالا و یا در فک پایین باشد. اما به عنوان یک قاعده کلی، دندان های نیش هرگز نباید کشیده شوند، حتی اگر کاملاً از نظر موقعیتی در جای نامناسبی قرار بگیرند یا تحت تأثیر دندان های دیگر تغییر مکان دهند، مگر اینکه موردی باشد که دندان آسیب دیده در موقعیتی باشد که حرکت را غیرممکن کند.بیماران معمولاً نگران این هستند که در صورت کشیده شدن دندان هایشان، فضای بین دندان هایشان خالی بمانند، اما اگر کشیدن دندان به درستی انجام شود، این نگرانی اشتباه است و شما می توانید با انجام ایمپلنت های دندانی، فضای بین دندان های خود را پر کنید.در نتیجه درمان ارتودنسی و حرکت دندان ها در جای صحیح خودشان، ممکن است فضای بیشتری برای رویش دندان های عقل ایجاد شود. با کشیدن دندانهای آسیاب، دندانهای جلویی مرتب نمی شوند و از فضای دندان خالی دندان های آسیاب عقل نمی توان برای نظم بخشیدن به دندانهای جلویی یا دندان های نیش استفاده کرد.

فروشگاه اینترنتی...
ما را در سایت فروشگاه اینترنتی دنبال می کنید

برچسب : ارتودنسی ثابت,ارتودنسی ثابت و متحرک,ارتودنسی ثابت و متحرک چیست,ارتودنسی ثابت رنگی,ارتودنسی ثابت سرامیکی,ارتودنسی ثابت یک فک,ارتودنسی ثابت پشت دندان,ارتودنسی ثابت فلزی,ارتودنسی ثابت فک پایین,انواع ارتودنسی, نویسنده : آوا بهاری بازدید : 255 تاريخ : چهارشنبه 14 ارديبهشت 1401 ساعت: 23:41

عفونت ایمپلنت چیست؟

 

روند بهبود و عملکرد ایمپلنت های دندانی به شرایط استخوان فک بیمار و نوع دندان کاشت شده بستگی دارد. هنگامی که هر عمل دندانپزشکی را انجام می دهید باید به عوارض احتمالی ناشی از آن اطلاع داشته باشد.عفونت بعد از انجام مراحل کاشت دندان یکی از خطرات و عوارض احتمالی بعد از ایمپلنت دندان است، زیرا ممکن است عفونت در همان محلی که توسط دستگاه سوراخ شده است اتفاق بیفتد. این امر با ظهور آبسه، چرک یا علائم التهاب در محل کاشت نشان داده می شود. لازم به ذکر است که ممکن است عفونت به سایر قسمت های بدن گسترش یابد و باعث عفونت سیستماتیک نیز بشود.از دیگر علائم عفونت دندان بعد از انجام ایمپلنت می توان به موارد زیر اشاره کرد:1-خونریزی در لثه یا ناحیه کاشت 2-بوی بد دهان که از بین نمی رود 3-تورم و قرمزی لثه 4-دمای بدن بالا 5-احساس درد داشتن.

برخی از افراد ممکن است هنگام یا بعد از انجام کاشت دندان، به دلیل حساسیت به تیتانیوم، فلزی که در اکثر ایمپلنت های دندانی وجود دارد و به عنوان پایه و ریشه دندان در استخوان فک قرار می گیرد، اذیت شوند و احساس ناراحتی کنند.شکستگی پایه ایمپلنت یا شکستگی خود ایمپلنت یکی دیگر از عوارض احتمالی است که ممکن است باعث از بین رفتن و غیر قابل تعویض شدن دندان شود و این یک خطر بسیار جدی برای ایمپلنت دندان است، زیرا استخوان باقیمانده آنقدر قوی نیست که بتواند یک ایمپلنت جدید را پوشش دهد.ایمپلنت های دندانی ممکن است گاهی اوقات در سینوس ها مشکلاتی ایجاد کنند، این امر زمانی اتفاق می افتد که ایمپلنت های دندانی در فک بالا قرار داشته باشند، که منجر به ضربه حفره سینوس و بروز مشکلات در آن می شود.

 

فروشگاه اینترنتی...
ما را در سایت فروشگاه اینترنتی دنبال می کنید

برچسب : عفونت ایمپلنت,عفونت ایمپلنت دندانی,عفونت ایمپلنت چیست,ایمپلنت عفونت لثه,عفونت پیچ ایمپلنت,درمان عفونت ایمپلنت,علت عفونت ایمپلنت,عفونت بخیه ایمپلنت,عفونت در ایمپلنت,علائم عفونت ایمپلنت, نویسنده : آوا بهاری بازدید : 424 تاريخ : سه شنبه 13 ارديبهشت 1401 ساعت: 23:19

حساسیت دندان چیست؟

 

حساسیت دندان اغلب به دلیل حساسیت ریشه دندان است. اگر نوشیدنی های گرم یا سرد، شیرینیجات یا غذاها و نوشیدنی هایی که حاوی مواد اسیدی هستند یا استنشاق هوای سرد باعث آزار دندان های شما می شود، دندان های شما ممکن است دچار حساسیت یا دندان درد بعد از روکش کردن دندان ها شده باشند.روکش های دندان یک لایه نازک معمولا از جنس پرسلن هستند که به طور دائمی بر روی دندان ها چسبانده می شوند تا شکل، رنگ و طول و اندازه دندان ها را متناسب با نیاز دندان های بیمار تغییر دهد. حساسیت یا دندان درد بعد از روکش کردن، مسئله ای معمول است.این حساسیت موقتی است و در اغلب اوقات از یک تا سه هفته طول می کشد تا از بین برود و در برخی موارد نادر ممکن است تا 3 ماه زمان ببرد تا فرد به طور کامل بهبود یابد. علائم حساسیت یا دندان درد بعد از روکش کردن دندان هنگام نوشیدن برخی نوشیدنی های سرد یا خیلی گرم و یا هنگام گاز گرفتن اجسام و مواد غذایی سخت، ظاهر می شود. اگر حساسیت دندان بیشتر از چند ماه زمان ببرد باید در اولین فرصت به متخصص دندانپزشک مراجعه کنید.

عاج دندان شامل هزاران کانال کوچک میکروسکوپی است که فقط با دستگاه ها و تجهیزات دقیق پزشکی قابل مشاهده است. این کانالها از سطح دندانها و از آنجا به استخوان دندان و مرکز عصب دندان کشیده شده و از لایه عاج عبور می کنند. این کانالها حاوی مایعات هستند و هنگام خوردن غذاها و نوشیدنی های گرم یا سرد، این مایعات در میکرو کانال ها حرکت می کنند و باعث تحریک اعصاب دندان و درنهایت درد دندان می شوند.با رعایت بهداشت دهان و دندان می توانید تا حد زیادی از بیماری و عفونت لثه و بیمارای های مربوط به استخوان های دندان جلوگیری کنید. حساسیت یا دندان درد بعد از روکش کردن دندان ها تا یک یا دو هفته اول امری طبیعی است و اگر از مصرف مواد غذایی سفت و خیلی سرد یا گرم خودداری کنید این حساسیت در مدت کوتاهی از بین می رود.مسواک زدن و استفاده از نخ دندان با توصیه دندانپزشک یا متخصص کامپوزیت و روکش دندان می تواند گزینه مناسبی برای رفع حساسیت دندان باشد. استفاده از خمیر دندانی که دندان ها را دچار سایش و یا تخریب مینای دندان نمی کند، به شما در کاهش احتمال ایجاد حساسیت های دندانی کمک می کند. همچنین، یک رژیم غذایی غیر اسیدی از حساسیت یا دندان درد بعد از روکش کردن جلوگیری می کند.

فروشگاه اینترنتی...
ما را در سایت فروشگاه اینترنتی دنبال می کنید

برچسب : حساسیت دندان,علائم حساسیت دندان چیست,حساسیت دندان از چیست,درمان حساسیت دندان چیست,حساسیت دندان نشانه چیست,حساسیت دندان به سرما نشانه چیست,حساسیت دندان چیست,علت حساسیت دندان چیست,علت درد دندان,حساس شدن دندان, نویسنده : آوا بهاری بازدید : 229 تاريخ : يکشنبه 11 ارديبهشت 1401 ساعت: 23:21

دندان های شیری کودک

 

مادر باید توجه زیادی به دریافت مقدار کافی کلسیم و فسفر در دوران بارداری داشته باشد، زیرا دندان های جنین در دوران بارداری در بدن مادر با کلسیم احاطه شده است. اگر مادر در دوران بارداری به میزان کافی کلسیم دریافت نکند، کلسیم مورد نیاز نوزاد توسط استخوان های مادر تأمین می شود. مراقبت از دندان های شیری کودکان یکی از مهم ترین موضوعات دندانپزشکی اطفال بشمار می رود که در صورت بی توجهی به آن کودک دچار پوسیدگی دندان می شود.در دوران بارداری، مادر باید از مصرف داروهای مضر پرهیز کند و از رژیم غذایی متعادل مطابق با سلامت دندان های کودک استفاده کند، زیرا دندان های کودکان در ماه سوم شروع به شکل گیری می کند. رشد دندان ها در کودکان با کودک های دیگر متفاوت است، اما به طور کلی رشد دندان ها در کودکان بعد از رسیدن به ماه ششم و از وسط فک پایین شروع می شود. دندانهایی که دیرتر بیرون می آیند نسبت به دندان های اولیه کودک مقاوم تر هستند، زیرا فلوراید بیشتری از بدن دریافت می کنند.

به طور کلی کودکان 20  دندان شیری خواهند داشت که بر رشد صورت و فک تأثیر می گذارد، و به نوبه خود به کودک کمک می کند طی 6 تا 7 سالگی امور مختلفی مانند جویدن، صحبت کردن و از همه مهم تر هضم غذا را راحت تر انجام دهند. دندان های شیری، دندان های دائمی را در جای خود ثابت نگه می دارند و قبل از رشد آن ها، پایه لازم را برای رویش دندان های دائمی آماده می کنند. از دست دادن زودرس هر دندان شیری باعث لغزش دندان های مجاور به داخل حفره ایجاد شده می شود و باعث ایجاد اختلال در ناحیه می شود.انتظار نمی رود که در دوران کودکی بتوانید دندان های کودکان را کاملا دقیق تمیز کنید اما باید در این زمینه تلاش کنید زیرا کودکان به دلیل مصرف زیاد شکلات و تنقلات، زودتر از افراد بزرگسال دندان هایشان با خرابی و تغییر رنگ مواجه می شود.مرحله تمیز کردن دندان ها باید به محض ظاهر شدن اولین دندان ها در دهان کودک (6-8 ماهگی) شروع شود. دندان ها باید بعد از هر بار غذا خوردن توسط با یک پارچه تمیز پاک شوند. در سنین 1 تا 1.5 سال لازم است دندان های کودکان را با مسواک سر کوچک متشکل از موهای صاف و نرم تمیز کنید. بعد از دو سال و نیم می توانید از مقدار کمی خمیردندان نیز استفاده کنید اما مواظب باشید زیرا کودک هرگز نباید خمیر دندان را قورت دهد.

فروشگاه اینترنتی...
ما را در سایت فروشگاه اینترنتی دنبال می کنید

برچسب : دندان های شیری کودکان,دندان های شیری کودک,دندان های شیری کودکان کدامند,تعداد دندان های شیری کودکان,پوسیدگی دندان های شیری کودکان,دندان های شیری در کودکان,علت پوسیدگی دندان های شیری کودکان,دندان شیری کودکان عصب دارد,دندان شیری کودکان ریشه دارد,دندان شیری کودک, نویسنده : آوا بهاری بازدید : 262 تاريخ : شنبه 10 ارديبهشت 1401 ساعت: 23:58

درمان عفونت عصب دندان

 

هنگامی که عصب دندان عفونت می کند، بهترین راه حل برای درمان ریشه دندان، این است که عصب دندانی را با برداشته و کانال های عصبی دندان را استریل کنید تا میکروب های موجود در پالپ و ریشه دندان که مملو از سلول های زنده و تغذیه کننده از دندان هستند، از بین ببرید.درد دندان عصب کشی شده تا مدت کوتاهی بعد از عمل طبیعی است و بیمار به دلیل جراحی عصب کشی که انجام داده احساس درد و ناراحتی می کند اما در مدت زمان کوتاهی بطرف می شود. معمولاً برای عصب کشی دندان، متخصصین دندانپزشکی آنتی بیوتیک ها را توصیه نمی کنند زیرا به دلیل عدم تأثیردر از بین بردن میکروب های کانال های عصبی، برای درمان عصب دندان الزامی نمی باشند.آنتی بیوتیک ها در موارد التهاب حاد دندان که از داخل و خارج کانالهای عصبی در ناحیه استخوانی اطراف ریشه دندان گسترش یافته و باعث رخ دادن برخی عوارض جانبی مانند تورم در لثه، ایجاد چرک، تب و افزایش عفونت و دمای بدن می شود، کاربرد دارد.در این گونه موارد، لازم است پس از مصرف آنتی بیوتیک و کنترل علائم عفونت دندان، تحت درمان عصب کشی قرار بگیرید تا دندانپزشک راه ورودی کانالهای عصبی را استریل کند و آنها را پر کند تا از ورود مجدد میکروبها در پالپ، اطمینان حاصل شود.

ضروری است که قبل از مصرف آنتی بیوتیک با پزشک مربوطه مشورت کنید تا از نوع دارویی که باید قبل از درمان مصرف شود با توجه به نوع عفونت و ضرورت مصرف یا عدم مصرف آن مطلع شوید.رعایت این نکات برای حفظ سلامت و مراقبت از عصب دندان ضروری می باشد:

  1. از مسواک با یک خمیر دندان مناسب، به طور مرتب دندان های خود را در طول روز تمیز کنید.
  2. از لوازم بهداشتی دیگر مانند دهانشویه و نخ دندان برای تمیزکردن بین دندان هایتان استفاده کنید.
  3. بهتر است هر 6 الی 12 ماه یکبار به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنید تا معاینات پزشکی لازم را جهت اطمینان از سلامت دندان هایتان انجام دهید؛ این کار به شما کمک می کند تا دندانپزشک علائم پوسیدگی دندان را قبل از گسترش آن در لایه های عمیق تر دندان تشخیص دهد و از ورود میکروب ها به عصب و عفونت های ناشی از آن و در نهایت عصب کشی دندان جلوگیری کند.
  4. پس از خوردن قندها و کربوهیدرات هایی که در دهان به اجزاء مختلفی مانند قندها، اسیدها و … تجزیه می شوند، دندان های خود را تمیز کنید تا از تاثیرات مخرب آنها بر روی دندان جلوگیری کنید.

فروشگاه اینترنتی...
ما را در سایت فروشگاه اینترنتی دنبال می کنید

برچسب : عفونت ریشه دندان,عفونت ریشه دندان عصب کشی شده,عفونت ریشه دندان روکش شده,عفونت ریشه دندان نیش,عفونت ریشه دندان عقل,عفونت ریشه دندان و سردرد,عفونت ریشه دندان پوسیده,درمان ریشه دندان,علائم درد ریشه دندان,درمان عفونت دندان, نویسنده : آوا بهاری بازدید : 314 تاريخ : چهارشنبه 7 ارديبهشت 1401 ساعت: 23:42

جراحی کانال ریشه دندان

 

اصطلاح “کانال ریشه” از تمیز کردن کانال های داخل ریشه دندان ناشی می شود. جراحی کانال ریشه دندان یک روش درمانی در دندانپزشکی است که شامل برداشتن بافت نرم دندان به نام پالپ است. پالپ از اعصاب یا ریشه دندان و رگ های خونی تشکیل شده است که به رشد و محافظت دندان کمک می کند. جراحی کانال ریشه دندان برای ترمیم و درمان دندان آسیب دیده به جای برداشتن آن است.چند دهه پیش، درمان ریشه دندان اغلب دردناک بود اما امروزه با پیشرفت دندانپزشکی و بی حسی موضعی، اکثر افراد هیچ گونه دردی را از طریق جراحی کانال ریشه احساس نمی کنند. در واقع، هنگامی که دندان شما دچار پوسیدگی و عفونت می شود احتمالا درد زیادی را در ناحیه عصب دندان احساس می کنید که با عمل کانال ریشه، این درد کاملا از بین خواهد رفت.بعد از جراحی ریشه دندان، جایگزین های دندان آسیب دیده ای که عمل شده و در برخی موارد دندانپزشک دندان را می کشند، شامل ایمپلنت دندان، بریج یا پروتز متحرک می باشد.

ساختار دندان ها شامل چند بخش مختلف عاج دندان، مینای دندان و بافت نرمی به نام پالپ دندان هستند که توسط عاج دندان پوشانده شده اند. پالپ از تاج دندان ( قسمت قابل مشاهده دندان ) تا ریشه دندان در استخوان فک امتداد می یابد. هنگامی که دندان ترک می خورد، باکتری ها می توانند وارد پالپ شوند.در صورت عدم درمان به موقع و بی اهمیتی به جراحی کانال ریشه دندان، باکتری ها و پوسیدگی دندان می توانند باعث عفونت جدی یا آبسه دندان شوند که منجر به از بین رفتن عصب و ریشه دندان، استخوان و در نهایت از دست دادن خود دندان می شود. در برخی مواقع انجام چند عمل دندانپزشکی بر روی یک دندان موجب آسیب دیدن پالپ دندان می شود.علائم و نشانه های عفونت پالپ دندان ممکن است شامل تورم در اطراف دندان و لثه، ایجاد حفره در دندان، دندان درد و حساسیت به دما باشد. برداشتن پالپ آسیب دیده بهترین راه برای حفظ ساختار دندان است.

فروشگاه اینترنتی...
ما را در سایت فروشگاه اینترنتی دنبال می کنید

برچسب : جراحی ریشه دندان,جراحی ریشه دندان عقل,جراحی ریشه دندان پوسیده,جراحی ریشه دندان شکسته,جراحی ریشه دندان عفونی,جراحی ریشه دندان چقدر طول میکشد,جراحی ریشه دندان عصب کشی شده,جراحی ریشه دندان با لیزر,کانال دندان,پالپ دندان, نویسنده : آوا بهاری بازدید : 203 تاريخ : سه شنبه 6 ارديبهشت 1401 ساعت: 23:26

بهترین راه برای تقویت مینای دندان

 

با افزایش سن، مواد معدنی موجود در دندان های خود را از دست می دهید و علت این موضعوم می تواند خوردن غذاهای اسیدی و یا خیلی شیرین باشد. یکی دیگر از دلایل تخریب مینای دندان این است که باکتری ها در دهان شما تجمع می یابند و متاسفانه هنگامی که مینای دندان یا استخوان از بین می رود، تنها راهی که برای  جبران دندان وجود دارد، استفاده از دندان مصنوعی و جایگزین های مشابه آن است.با این حال شما می توانید قبل از بروز پوسیدگی و تخریب مینای دندان با تغییر شیوه زندگی و رژیم غذایی خود از رسیدن مواد معدنی به سطح دندان های خود اطمینان حاصل نمایید.مسواک زدن برای از بین بردن باکتری ها راهی مهم و تاثیر گذار است. حفره ها (که به آن پوسیدگی دندان نیز گفته می شود) عمدتا در اثر تجمع باکتری های در سطح دندان و دهان ایجاد می شوند. این باکتری ها از طریق غذا و نوشیدنی به دهان منتقل می شوند و مسواک زدن منظم می تواند باکتری هایی را که ممکن است منجر به از بین بردن مواد معدنی سطح دندانها و ایجاد حفره شوند را از بین ببرد.

لازم به ذکر است که مسواک زدن زمانی در از بین بردن میکروب و باکتری ها موثر است که از یک خمیر دندان مناسب و با قدرت تمیزکنندگی بالا استفاده کنید. انجمن دندانپزشکی آمریکا (ADA) خمیردندان حاوی فلوراید را توصیه می کندکه بیشترین تاثیر را در پاکیزگی و از بین بردن باکتری ها را دارد.یکی از مهم ترین راه های تقویت مینای دندان مصرف حداقل و بسیار ناچیز قند و شیرینی در رژیم غذایی روزانه است زیرا شکر عامل بسیار مهمی در تخریب و تجزیه مینای دندان است و موجب پوسیدگی زودرس دندان هایتان می شود، پس بجای آن از جایگزین های دیگر مانند قندهای طبیعی مثل عسل و کشمش استفاده کنید.در حالی که میوه بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل است، می تواند بسیار اسیدی نیز باشد. برخی از میوه های که بیشترین تاثیر را در تخریب مینای دندان دارند،مرکبات هستند مانند گریپ فروت و پرتقال که به دلیل خاصیت اسیدی بودنشان به مرور زمان دندان ها را آسیب پذیر می کند.آب میوه ها نسبت به میوه های طبیعی در وهله بدتری قرار دارند زیرا اغلب حاوی قندهای اضافی و اسانس هستند و نسبت به میوه ها عامل اسیدی تری به شمار می روند.

فروشگاه اینترنتی...
ما را در سایت فروشگاه اینترنتی دنبال می کنید

برچسب : تقویت مینای دندان,تقویت مینای دندانها,تقویت مینای دندان و لثه,راههای تقویت مینای دندان,برای تقویت مینای دندان چه باید کرد,تقویت کننده مینای دندان,جلوگیری از پوسیدگی دندان,ترمیم دندان,مینای دندان,مینای دندان چیست, نویسنده : آوا بهاری بازدید : 200 تاريخ : دوشنبه 5 ارديبهشت 1401 ساعت: 23:20

درمان دندان درد شدید

 

درد دندان شایع است و تقریباً در همه افراد (پیر و جوان) اتفاق می افتد، و اگرچه یک اتفاق معمول است، اما نمی توان انکار کرد که شدت درد آن اغلب غیرقابل تحمل است و علل ایجاد دندان درد می تواند پوسیدگی، التهاب، ضعف دندان یا مشکلات لثه باشد.معمولا دندان درد مانع ادامه کارهای روزمره افراد می شود و به همین دلیل، مردم به دنبال درمان درد دندان در چند دقیقه می گردند ،زیرا نمی توانند تا زمان مراجعه به دندانپزشک درد آن را تحمل کنند.اغلب اوقات درد دندان در اثر پوسیدگی دندان ایجاد می شود اما امکان دارد در اثر عفونت یا حساسیت لثه، مصرف برخی غذاها و … نیز ایجاد شود.بهترین راه حل ها برای تسکین فوری درد دندان عبارتند از:1-از داروهای مسکن بدون نسخه در داروخانه استفاده کنید.2-می توانید با استفاده از میخک به مدت دوبار در روز درد دندان خود را کاهش دهید، به این ترتیب که یک قاشق چای خوری میخک را به یک فنجان آب اضافه کنید، بگذارید 5 دقیقه بجوشد و بعد از سرد شدن از آن برای از بین برد درد استفاده کنید.

3-با استفاده از زیتون و چای سبز می توانید درد دندان را تسکین دهید، به این صورت که یک قاشق چایخوری روغن زیتون را با یک قاشق چای خوری چای سبز به یک فنجان آب اضافه کنید، مواد را روی حرارت ملایم بجوشانید و سپس آنها را در حالی که سرد هستند برای شستشو استفاده کنید.4-محل درد دندان را با آب نمک شستشو دهید.5-با سرکه سفید یا سرکه سیب کمپرس دندانتان را بشویید.6-با گیاهان معطر مانند نعناع و ریحان، دندانتان را شستشو دهید و یا آن ها را به صورت خشک بجوید.

 

فروشگاه اینترنتی...
ما را در سایت فروشگاه اینترنتی دنبال می کنید

برچسب : درمان درد دندان,درمان درد دندان در خانه,درمان درد دندان عفونتی,درمان درد دندان خانگی,درمان درد دندان عقل,درمان درد دندان در بارداری,درمان درد دندان بعد از عصب کشی,درمان درد دندان پر شده,درمان درد دندان کودکان,علت درد دندان, نویسنده : آوا بهاری بازدید : 287 تاريخ : يکشنبه 4 ارديبهشت 1401 ساعت: 23:22